Zee van Tijd

By 16 maart 2021Nieuws

Aan het begin van dit jaar is Sound Adventure begonnen met de geluidsontwerp voor Zee van Tijd. Deze film is geregisseerd door Theu Boermans en wordt geproduceerd door Kaap Holland Film.
Inmiddels was het al weer tijd voor Sallie Harmsen en Reinout Scholten van Aschat om langs te komen voor de ADR. Later komen ook Elsie de Brauw en Gijs Scholten van Aschat dubben.

De film gaat over twee jonge mensen met een jong kind en vol zitten met ideeën en dromen. Ze zijn gek op elkaar, maar een rampzalig ongeluk tijdens een zeiltocht over de oceaan drijft hen uit elkaar. Vijfendertig jaar later ontmoeten ze elkaar weer en is er nog steeds liefde, maar zijn er ook andere sterke emoties om mee om te gaan. Durft ze hem een groot geheim uit het verleden toe te vertrouwen? Zijn ze in staat om samen met hun verlies om te gaan en krijgt hun liefde een tweede kans?