Bijzondere stemacteurs in de studio

By 14 maart 2023Nieuws

Vandaag hadden we bijzondere stemacteurs in de studio voor het inspreken… ahum… miauwen van de stemmen voor Dikkie Dik de film. Er waren maar liefst negen katten aanwezig die na een grondige inspectie van de studio aan de slag moesten.
Dikkie Dik en De Verdwenen Knuffel is gebaseerd op de beroemde Dikkie Dik boekenreeks van Jet Boeke.
De film wordt geproduceerd door Phanta Animation en Bos Bros en zal geregisseerd worden door Joost van de Bosch en Erik Verkerk.
Wanneer Dikkie Dik ontdekt dat zijn liefste knuffel Beer verdwenen is, neemt hij dankbaar het aanbod van zijn vriendin Poes Muis aan om te helpen speuren. Hun speurtocht zorgt voor onverwachte ontmoetingen en avonturen. Én voor nieuwe vrienden. Net als hun kleuterpubliek hebben ze een nieuw stukje van de wereld ontdekt.